BalaPort kikötő

BalaPort Kikötő

A BALATON LEGMODERNEBB KIKÖTŐJE BALATONFÜRED SZÍVÉBEN

Balatonfüred legfrekventáltabb lokációjában valósult meg a Balaton legmodernebb kikötője, ami tavaly nyáron készült el. Az összesen 203 férőhelyes kikötő nem csupán a hazai vitorlázás egyik meghatározó bázisa, de a fejlesztésnek köszönhetően a parti kiszolgáló infrastruktúra is egyedülálló minőséget fog képviselni.

A kikötőhelyeket nem csupán éves bérleti szerződéssel kínáljuk, hanem 10 és 15 éves kikötőbérleti jog konstrukciókat is értékesítünk, így hosszútávon garantált és tervezhető hajóhelyeket biztosítunk. Kedvezményes áron csak most, az induláskor tud bérleti jogot vásárolni, ráadásul az építkezés okán a 2023. és 2024. években a fenntartási díjból 99% kedvezményt adunk. Az elmúlt években tapasztalható 20-30%-os éves kikötőbérleti díjakkal ellentétben, a 2025-től induló éves fenntartási díj pedig minden évben maximum az aktuális infláció mértékével fog emelkedni, melyből a hosszútávú vérleti konstrukcióra szerződőknek 50% kedvezményt adunk.

A BalaPort kikötőhelyei vagyoni értékű jogként történő megvásárlásával most a projekt legelején olyan üzleti befektetést valósíthat meg, amellyel 3-5 éves távlatban már jelentős piaci érték növekedést fog tudni realizálni. A bérleti jog tovább értékesíthető, hasonló méretű hajó részére szabadon albérletbe adható, így befektetésként akár úgy is megéri hajóhelyet vásárolnia, ha jelenleg nincs hajója a Balatonon.

A kikötőhely mellé azonos időtávra az épülő szálloda mélygarázsában helyet is biztosíthat magának a parkolóhely használati jog megvásárlásával.

KIKÖTŐ TÉRKÉP ÉS HAJÓHELY MÉRETEK

Ajánlatkérés

side-logo-1

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/balaport.hu/public_html/wp-content/plugins/hendon-core/inc/shortcodes/image-gallery/image-gallery.php on line 151

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis