BalaPort Residence

LUXUS APARTMANOK

A francia Riviéra és az olasz dolce vita hangulatában

DOLCE VITA HANGULAT BALATONFÜREDEN

Luxus apartmanok komplett belsőépítészeti kialakítással

A BalaPort Residence kialakított apartmanjait komplett dél-francia tematikájú belsőépítészettel fejlesztjük, így a tulajdonosoknak nem csupán levesszük a berendezés terhét a vállukról, de az átadásukat követően lehetőséget teremtük számukra, hogy a resort hasznosítási konstrukció keretében vonzó pénzügyi megtérülést is realizálhassanak azon időszakokban, amikor ők saját maguk a lakást nem használnák.
Az apartmanok erkélyéről illetve teraszairól balatoni panoráma csodálható és a hotel alatti mélygarázsban opcionálisan parkolóhelyeket is vásárolhatnak.
A hotel főépületétől keletre illetve nyugatra eső különálló épületekben összesen 24 apartman kerül kialakításra az egy hálószobástól a 3 hálószobás kategóriáig.
Az apartmanok tervezett átadása 2025 tavasz.

Használja alábbi virtuális lakásválasztónkat az egyes apartmanok megismeréséhez. A felületen keresztül testreszabott árajánlatot is tud kérni értékesítő kollégánktól.

Épületek 2
Apartmanok 24
Cím Zákonyi Ferenc utca 8.
Generáltervező Fazakas Építésziroda
Átadás 2025 Q2

Virtuális lakásválasztó

TEMATIKUS BELSŐÉPÍTÉSZETI KIALAKÍTÁS, HOSSZÚTÁVÚ ÉRTÉKÁLLÓSÁG

A BalaPort luxus lakásainak belsőépítészeti kialakítását a dél-francia Riviéra és az olasz dolce vita hangulata inspirálta. A színes, mintás, de mégis kényelmes és otthonos hangulatvilág tökéletesen támogatja a balatoni kikapcsolódás érzését és kiszakít a hétköznapok modern, letisztult és steril környezetéből.

A belsőépítészeti kialakítást a magyar 81font tervezi:
“A belsőépítészeti koncepciónkkal egy olyan életérzést kívántunk megteremteni, ami a 70-es évek nosztalgikus és derűs francia Riviéra hangulatát idézi meg mind a formai eszközök, mind a komplementer színek alkalmazásával. Úgy próbáltuk megtalálni a klasszikus és a modern stílus finom szinergiáját, hogy a belső tér egyszerre tükrözze az örökérvényű vízparti miliőt és egyben választ adjon a mai kor igényeire. A kikötő melletti lokáció, valamint az épület karakterisztikája miatt a hajózásra több finom részletben utaltunk. A terek nagyvonalúsága, a funkcionális megoldások, a finom részletek és az anyaghasználat együtt teremti meg a kortalanság, a szabadság és luxus érzetét.”

FENNTARTHATÓ

Modern, energiahatékony megoldások

Biztonság

Okosotthon megoldások, távfelügyelettel

Parkolás

Fedett mélygarázs a hotel -1 szintjén

RESORT HASZNOSÍTÁS

A nem használt időszakok értékesítésére

side-logo-1

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis