Dreamland Holding

A BalaPort projekt beruházója 2023 januárja óta kizárólagosan dr. Szepesi Richárd és szakmai csapata, amelyik az elmúlt években olyan léptékű turisztikai fejlesztéseket valósított meg, mint a résztulajdonában álló Dreamland Holding Zrt. beruházásában megvalósult tokaji Minaro Hotel by MGallery***** és a szántódi Mövepick BalaLand Hotel*****, FamilyPark és Residence. A BalaPort projekt tulajdonosa dr. Szepesi Richárd, az elmúlt több, mint 20 évben családi vállalkozásból indulva is már olyan egyedülálló és prémium minőségű turisztikai fejlesztéseket álmodott meg, fejelzett be és sikeresen üzemeltet, mint az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel****superior, a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel ****premium és a szántódi BalaLand Residence.

Az ország- illetve a kultúrtematika valamennyi projektben visszaköszönő elem, ezáltal lesz mindegyik fejlesztés unikális és hosszútávon is értékálló, melyet az elmúlt évtizedekben megannyi szakmai díj is visszaigazol.

Beruházó mindig a legjobb szakemberekből állítja össze a projekt csapatát, hogy a végeredmény valóban presztízs értékű legyen és magas színvonalat képviseljen.

Mesés Shiraz Hotel****superior

Egerszalók

A különleges marokkói tematikájó felnőttbarát wellness szállodában az 1001 Éjszaka Világa elevenedik meg. A tematikus arab élmények közül az autentikus hastánc és vizipipa sem hiányozhat.

Varázslatos Bambara Hotel ****premium

Felsőtárkány

Fekete-Afrika világa költözött a Bükk kapujába Felsőtárkányba, ahol erdei környezetben afrikai hangulatban pihenhetnek a családok. A szálloda és a hozzá tartozó Bükki Rejtélypark az elmúlt években számos szakmai díjat elnyert.

Minaro Hotel by MGallery*****

Tokaj

A 2022. novemberében megnyílt ötcsillagos felnőttbarát hotel különlegessége, hogy egy egykori andezitbánya katlanjába épült, így az industriális külső környezet az egzotikus dél-amerikai belsőépítészettel és szolgáltatási tematikával találkozik. A hotel mellett egy főzőstűdióval kiegészólő külső rendezvényközpont is projekt része.

Mövenpick BalaLand Hotel*****

Szántód

A 2023 márciusában megnyílt ötcsillagos családbarát hotel karibi-koloniális belsőépítészettel és Willy Fogg 80 Nap Alatt a Föld Körül története által nyújt felejthetetlen élményeket a családoknak közvetlenül a Balaton déli partján.

BalaLand FamilyPark

Szántód

A 12 hónapos nyitvatartású kül és beltéren mintegy 10.000 m-es óriás játszóházban és családi wellnessbirodalban a szomszédos hotelhez hasonlóan Willy Fogg története és utazási helyszínei elevenednek meg.

BalaLand Residence

Szántód

A 2 épületben összesen 112 apartmant tartalmazó ingalanfejelsztési projekt 2020-ban kerül átadásra. A komplett belsőépítészettek átadott lakások több mint felét a tulajdonosok már az elmúlt években is hasznosították az úgynevezett “resort hasznosítási” konstrukció keretében. A BalaLand Residence Apartmanhotel név alatt üzemelő kereskedelmi szálláshely értékes pénzügyi megtérülést biztosított számukra.

side-logo-1

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/balaport.hu/public_html/wp-content/plugins/hendon-core/inc/shortcodes/image-gallery/image-gallery.php on line 151

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis